DETTE KAN DU OPPLEVE


SE ET UTDRAG AV HVA DU KAN OPPLEVE VED Å SCROLLE DEG NEDOVER!


Gatebil på Rudskogen er en av de største og mest populære bilfestivalene i Norge, kjent for sitt fokus på bilkultur, tuning, og motorsport. Festivalen finner sted på Rudskogen Motorsenter i Rakkestad, Østfold, som er Norges første permanente bane for roadracing og biltesting. Gatebil arrangeres flere ganger i året og trekker til seg tusenvis av bilentusiaster fra hele Skandinavia og også andre deler av verden. Til oss på Valdres Motorshow kommer de med en race shuttle og en gatebiltaxi! Vi gleder oss!

Første Gir består av Thomas Tufte og Kim Robin Svartdal. De har drevet med filmproduksjon siden 2015 og åpnet en YouTube kanal. De er svært aktive på TikTok og andre sosiale medier og vi har gleden av å kunne si at disse gutta blir meget synlige under årets motorshow! 

Til årets motorshow planlegger Bilfag.no å bringe et spesielt fokus på lastebilfaget. Dette inkluderer en presentasjon av karrieremuligheter og utdanningsveier innenfor tungtransportsektoren, som er et kritisk og dynamisk felt innenfor transportindustrien. Lastebilfaget omfatter alt fra vedlikehold og reparasjon av store kjøretøy til logistikk og avansert kjøreteknikk.

HELE CORVETTEREKKA KOMMER TIL OSS!! MED EN SYLFREKK NORGESPREMIERE I SENTER

VI FÅR BESØK AV HOPPESLOTT FRA "PARTYGUTTA"!